hejsan hoppsan i lingon skogen!

helloy, idag var det en tjill dag på skolan vi hade inte någon so på slutet så vi slutade ganska tidigt och så på alla andra lektioner har vi sett film på! ganska tjilll!! men nu ska jag ut med emser och loik vete fn vad vi ska göra menmen det får vi ta reda på snart! (y)


poossss<3

/Juliiia

Jag har aldrig fel, jag trodde jag hade fel en gång, men det var fel!

helloy, nu ligger jag här i sänden vid datan. det är typ det ända jag har gjort idag!! eller ja.. typp.. har varit och tränat på morgonen sen så harjag pratat i telefonen med typ alla och legat vid datan och sen har man ju ätit i mellan åt (aa) hihi.. det var min dag det.. ska gå och se på.. kommer inte ihåg vad filmen hette då med dagbok i allla fall.. menmen, om man heter julia och har kort minne så blir det såhär.. ;)




puss å hej, ha en fortsatt bra kväll!<3

/J

men gå och lägg dig!!

Hej, nu sitter jag här och skriver med nån jävel som inte ens kan skriva på svenska!!! fast han är från sverige??? han skriver som att han vore cepe.. -.- ganska less på han nu!!!! menmen.. alla kan inte vara normala..

men idag så har jag varit på skolan som vanligt och sen så gick jag på ginatrico det nya eller dom har flyttat det! det var jätte fin där och dom hadde fått in mycket nya saker. men ska och köpa en kavaj med farmor imorgon!! (Y) då kan jag ju visa lite andra saker också!! hihi (Y) men nu ska jag gå för ska gå och sova snart.

puss å god natt allt folk!<3

let me see your hips swing

hej, ni har jag suttit här vi datorn ett tag så nu är jag bara lite uttråkad.. men ska äta typ snart!!! (Y) har inte ätit på hela dan!! men är inte hungrig.. hehe, men har varit på stan med emma och louisa! har klippt mig idag också!!(y) har gått och haft ont i magen hela eller har haft tränings värk.. på tal om det så ska jag kanske och träna sen om pappsen orkar med det :) men ska gå och göra något nu innan jag dör !!


så vart det men det är itne så lång har fixat det lite exkta (A) hehehe..


POZZZZZZZZZZZZZZZZZZz<3

/j

JAG HAR INTE ROLIGT!

Hejehejhejhejeh, jag heter julia och jag hat TRÅKIGT!!!!
ville bara säga det !!!!!!

nu äre sommmar!!!!

heey, nu sitter jag här och ska gå och kanske fixa håret sen så ska jag gå ut och spla lite gran!! sen ska jag till linnea och grejjja :)

K Ä R L E K ! ! !




pussshej<3
/Jullan

Lenka - The Show

hääy, idag så var det en tjill dag.. eller ja.. tjill och tjill? det var ju skola.. det är ju som det är! men efter skolan så for jag till bergnäset och var med ida! det var super kul att träffa henne igen det var typ ett halv år sen senaste jag träffade henne :o det var i December! men vi fick sluta tidigare såringe louisa och så pratade vi i typ 30-40 minuter för satt och väntade på bussen!! men ida och jag var typ inne och sen gick vi ut och träffade Jolla, Fille och Nicke en snabbis! sen så kom pappa och hämtade mig halv åtta och nu sitter jag här hemma än och ska gå och fixa mig för att gå och sova!


Godnatt<3
/Jullan

oppps!

Hääääy, nu sitter jag här och har as tråkigt!! en pinsam sak är att jag glömde bort att  jag hade blogg så jag har inte skrivigt något på ett ganska bra tag!! ;) hahahahah, men ihelgen har jag varit hos min farmor och farfar eller har varit i deras lägenhet själv eller med linnea hela helgen!! det var ganska tjill!! JAG VILL FRYTTA HEM I FRÅN NU!! men nu ska jag gå och sova skola imorgon!-.-'




godnatt<3


/juliaa

RSS 2.0