feliciaadt.blogg.se




/Jullanhöök

jagvillhasoooool!!

helloy, nu sitter man här och väntar på att pappa ska komma hem, tror han kommer när som helst!! sen ska vi kanske till Faster och Degerman (hennes gubbbes smeknamn.. ) fast det får vi se om det blir nå. om inte ska jag åka till stan och vara med Sandarslet och hennes kusin och nån till. sen ikv ska man vara med linnea,Uusitalo!! vete tussan vad som händer då, det får vi se!! men nu ska jag fixa mig lite så jag inte behöver göra det sen!!


pusss<3
/Juliaa


emser ber och bönar för alla söta bilder hon har tagit med min webb :D



min sötnossss<3
älskardig<3

/Juliaa

i don't know?

Helloyy, sitter nu här i pyssingen än.. klockan är halv 4 (aaaa) hihi.. men ska fixa mig snar eller inte fixa men ja.. byta kläder.. men dettaaa LK var sjukt kul och jag vill inte att det ska vara slut.. sade face!! men jaag orkar inte lägga in nå bilder på bloggen för det tar så lång tid och jag orkar inte sitta vid datan så länge.. hihi.. men ska typ följa frida och hämta sin hund kim. kanske.. tror jag.. men är inte säker på det.. men nu vet jag inte nå mer jag ska skriva.. så jag skriver sen om det händer nå!

puss<3
/Juliaa

tjooo !

Nämen tjenna!
HAHA ni vet inte vem det är , det är ialla fall inte julia för hon sitter och äter.
det är hennes frendiir Frida Eklund JAOW ;)
idag bär det av till lulekalaset med massor av folk som jag inte ens kan namnet på.
men slut surrat om det nu , nu ska jag berätta en sak. att....

jag älskar min julia höök så mycket så mycket!
och jag har kommit på ett eget passande namn till henne ''Korvis''
hon är min alldeles egna korvis!
puss på dig!

hejdå sötnos!

/ www.fridaeklund.blogg.se <3


korviis!


Kvällens sminkning!



Helloyy, nu sitter jag här med frida. ska snart äta och sen ska jag fixa mig och fixa mig hos ffrida med, hon.. och alla andra små nördara :D

puss<3
/Juliaa

ganska ont i fötterna från igår..

Helloyy, igår var det jävligt kul! igår när det var hoffmaestro märlte jag att dom var jävligt bra!! det var ett jävligt drag på deras spelning!! igår gick jag med Felicia, Sandra, Emelie och Herman :) det var ett kul gäng! hihi.. men ikv vet man inte vem man ska gå med tror det blir samma gäng ikv igen!!!! men vi får se!! men nu ska jag på stan med Frida och Daniel.

puss<3
/Juliaa

hos sandja landstrumpa! <3

Helloy, nu sitter man här hos sandra med felicia, emelie och sandra såklart! felicia och sandra fixar sig och det tar ganska lång tid.. menmen, det gör ju absolut inget för lk öppnade ju nyss så det är ju inge folk där! så det är ju tjill.

(det går inte att ladda up en bild?!?!?!?!? )

men nu ska jag fixa det sista och sen ska vi dra oss in på LK området!!
puss<3
/Juliaa

LK LK LK LK LK LK LK LK LK

Hellooy, nu sitter jag här och ska fixa mig lite och sen åka ner till felicia. vi ska typ sola och bada och tjilla lite gran!:) igår var det as kul, men ikväll kommer det bli ännu roligare för igår var det inte så mycket liv i allt men nu på fredag och lördag kommer det vara lite mer liv :) kulkul! men nu ska jag fixa mig och skynda mig ner till felle bilder kommmer kanske sen!!

puss<3
/Juliaa


1 + 1 blir 2

Helloy, nu sitter jag här väntar på att felicia och lisa och sam och kanske emma ska kom hit  för vi ska fixa oss här och sen åka iväg till LK !: D  JIHOOO! fan vad jag har längtat till dennna helg!!! men igår kom jag från lisas stuga och det var super kul där var med sam och lisa och bjarne ( lisas pappa ) och anicka ( lisas pappas tjej ). det är alltid lika roligt att vara där !!! (Y) men på LK blir det drogfi exit! ganska tjill om man får säga det själv! men nu ska jag gå ut på balkongen och sätta mig och  måla mina magnar.


sam och jag förra året i lisas stuga!! SAKNAR MITT HÅR!
har inte skrivigt i bloggen nå för att jag inte har haft något att skriva om för att det har typ inte hänt något som har varit intressant att skriva om!! hehe..

puss<3
/Juliaa

RSS 2.0