-'_'-

helloy, nu ligger man här ochtjillar på eller tjillar och tjillar vet jag ju inte.. men jag ligger här helt vaken och tänker kanske gå och sova snart för det fins inte så mycket att göra nu mer.. är jovligt hungrig!!! min mage dör snart av hunder ;s men ikväll så har vi bara legat vid datan och dött.. nemen nu så ligger linnea och sover hon somnade typ 5 och nu är det 5:43.. kul! direkt när man försöker väcka henne så säger hon bara.. 'hjajgfbdsngbgsaglkheurg' (hör aldrig var hon säger..) men nu ska jag ta tillbaka mitt tänke för jag kommer att frysa eller inte frysa med rysa lite gran :)


GODNATT kanske<3
/Juliaa

0703277063 (mp)

helloy, sitter nu här med Linnea och äter klubbbba, vi kom just in har varit ute och tjillat med några.. orkar inte ta upp alla.. heheh.. vi ska typ se på film eller nått, vet inte men vi ska inte vara vaken så länge för vi måste upp tidigt för vi ska med jokkmokk bussen kl 14:15. så det är typ deta inlägg som jag kommer skriva på denna vecka för ska kanske vara där till på Söndag eller Måndag om jag får det för pappa! hoppas det!! men annars blir det bara till på Torsdag.. inte tjill! men vi får se imorgon hur det blir.. hoppas att pappa är på hugget! då brukar det alltid gå att flörta lite mer ;) hahah men nu ska vi kolla lite på datan se om det finns nå kul annars blir det att spela på Bolibompa! det är ju alltid kul!! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH, skojaa!!



PUSSHEJ<3
/Juliaa

Free fallin

Hellåy,  nu sitter man här hos fridag och vi har bara sett på film hela dan och så sen har jag varit å ätit med pappa på donken, det vart en sallad! mummma!!! men nu ska vi gå och träffa daniel offer dyrander. hennes ''lilla'' pöjk!
bjuder på en jätte ''söt'' bild! hehe..
pusshej<3
/Juliaa

vi hade i alla fall tur med vädret! hihi

helloy, min data segar lite nu så jag fattar typ inget.. menmen.. men har inte suttit vid någon data sen jag kom hem så har inte skrivit nå som ni kanske har märkt! det är inte bra. men det var jätte kul att fara till boden med Felicia och Louisa! Det är nå man aldrig kommer att göra igen!! tror jag.. kommer inte göra det på ett bra tag! sen jag kom hem därifrån så har jag typ bara varit hemma eller ne har varit i bjurå och degat och de.. har varit och är med frida nu. och på tisdag ska jag fara till jokkmokk med Linnea!!:) det kommer bli super kul! men nu ska jag och fraida göra nå.. gå ner på ica och köpa frukt(Y) hehe..


POSSSS<3
/Juliaa

hei, my name is..

helloy i stugan bredvid graven men grappen bradvig som har en bond gård men ett kor och allt ! hihi, fint jag sa hej!! men nu sitter jag här och väntar på att det ska gå en minut för så ska jag ringa systerdyster. nu skav jag ringa henne. ska gå och möta henne vid bussen snart. idag har jag bara packa och fixa cykeln. för vi ska cykla till boden och campa och mysa. hahahah, ska cykla med louisa och felicia dig:) ganska kul!!!!!!! men nu ska jag gå och träffa systerdyster nu :)

pussss<3

/Julia

grillen står på maxxxxx

helloo, nu sitter man här och är ap hungrig så ska gå och grilla lite kör och göra potatis grateng.

PUSSSS<3
/Juliaa

oppps..

hellådär, dom här senaste dagarna har jag inte varit vid datan nå för har varit och tränat på morgonen och det är typ bara då jag är vid datan! men nu han jag skriva lite i alla fall. ska fara och träna nu och sen ska jaag hämta lite saker från farmor som jag ska låna av dom för Jag, Louisa och Felicia ska cykla till boden på Tisdag och campa där och cykla hem på Torsdag :) ganska TAGGAD!!! nu ska jag skynda mig för pappsen väntar på mig.

pusss<3
/Julia

dagarna känns långa och ensamma..

hallå, nu sitter man här och ska sminka sig igen.. man börjar tröttna på det.. heheh.. sen vet jag inte vad jag ska göra.. men nu vet jag inte vad jag ska säga mer.. min mobil fungerar igen i alla fall :DDDDD

pusshej<3
/Julia

FYF*N

MIN MOBIL HAR SLUTAT RUNGERA!!!
KAN INTE SKICKA SMS NÅ MER !!!!
INTE KUL!!!

smurfarnas knark sång, K Ä R L E K ! ! !

helloyy, nu sitter jag här och har precis pratat med linnea i tellen. så ska gå och se på CSI nu. ska bara göra ett kvälls inlägg tänkte jag bara lite snabbt. gjorde det bara för att jag skulle lägga in en liten bild på mig så alla vet vem jag är (A) hahhaha, ne skulle vara göra det för att en typ skulle se vem jag var.. heheh.. menmen, sånt e livet!!!



godnattt<3
/Julia

Bergviksskolans lärare får IG (Y)

heeeej, nu sitter jag här hos Felicia med henne och Sam, vi sitter och dricker Capri-Sonne. det var ganska gott!! vi sitter och ser på tv eller nheterna för vi ska se vad dom säger om älskade bergvikssolan! men sitter och pratar med Linnea S och hon ska gå och köpa glass från glass bilen och nu är hon jätte sur på sin far, hehe..  men nu ska jag vara social med Sam och Felicia.



pusssshej<3
/Julia

en liten historia, du får av göra själv om den är sann

helloy, igår så hade jag inte tid att sitta vid datan nå.. var ute på vift hela dan och kvällen! men idag så ska jag försöka skriva lite i bloggen eller försöka hinna!! men nu ska jag skynda mig och fixa mig för har pracis tvättat håret så ska torka de och sen sminka mig, ska på stan med Felicia kanske någon till! jag måste köpa lite kläder. men sen vet jag inte vad mer jag ska göra.. måste i alla fall förbi linnnea måste hämta min pressent jag fick av thomas det var en godis grej och den är typ slut XD HIHI..

det är flera klubbor i den där stora klubban (A) ganska gott!!!



pusshej<3
/Julia

jullans top 16

BÄÄÄÄÄST BÄÄÄST!
1, Laywell vs Me & My – Dub-I-Dub - Adam Quist Radio Mix

2, Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit

3, Vanessa Da Mata – Ai, Ai, Ai... - Deep Lick Radio Remix

4, R. Kelly – Be My #2 - Terry Hunter Remix

5, Meck – Feels Like A Prayer (feat. Dino) - Radio Edit

6, Sarah McLachlan – Silence - DJ Tiësto's in Search of Sunrise Remix

7, Priors – What You Need - Radio Edit

8, Venus Jones – Rude Boy - Gordon & Doyle Slow Remix Edit
 
9, Morten Hampenberg & Alexander Brown – Skub Til Taget (feat. Yepha) - Radio Edit

10, Fedde Le Grand – Back & Forth (feat. Mr. V) - Radio Edit

11, Steve Aoki – I'm In The House (feat. [[[Zuper Blahq]]]) - Original

12, Sharam – Don't Say A Word (feat. Anousheh Khalili) - Radio Edit

13, The Real Booty Babes – Poker Face - Club Mix

14, ReUnited – Sing It Back - Michael Kaye Radio Edit

15, D.O.N.S. – Earth Song - DJ Sammy Radio Edit

16, Pitbull featuring Nicole Scherzinger – Hotel Room Service Remix

BÄÄÄST!



(så seriös!)

snel hest hade fest bjöd gest fick lesk drack mest dansa best

hääy, nu är min dagar morgon slut för måste skynda mig för ska vara med söt felle!! hihih.. men nu ska jag gå och fixa mig! vi ska typ vara med sam och emelie. tror det för hon pratade om dom :) orkar intekolla om det var så!

det gör inte att lägga ut bilder -.-' menmen..

pusshej<3
/Julia

jag har ett miss bruk som en slips knut

helloyy, nu sitter jag här och ska fixa mig har precis duschat. men denna morgon har jag städat hela lägenheten.. inte kul!! menmen.. ibland måste man.. efter det så gick jag och duschade och nu sitter jag här och ska fixa mig och sen ska jag till stan pappa ska köra mig för han ska på nått ärende så jag åker med, ska på stan med louisa vi ska gå och kolla på en pressent som jag kommer att få när jag fyller år :) längtar!!!!!! nu ska jag skynda mig och ringa louisa eller jag ska be henne ringa mig har inte nå pengar på mobilen -.-'


skolavslutningen, min och Louisas skor!!

pussshej<3

/Juliaa

goodnight goodnight

nu ville jag bara säga GODNATTTT!!
det var inge  mer jag ville så..






GodNatt<3

/Julia

en eller två tårar kom när man såg filmen

Hej, nu har man precis sett 'Prinsen & Jag 2' ska gå och lägga mig snart. imorgon är det den första dagen på de riktiga sommarlovet!!! enligt moiii. nu ska jag gå och fixa mig för att gå och sova.



godnatt<3
/Julia

jag behöver mer fast du förstör mig helt

helloy, sitter nu här och har precis ätit. nu håller man på att vänta på louisa för hon är och äter hos sin pappa så det tar en liten stund extra!! men det är helt ok!! ska ut med emma och louisa sen ska jag med papppa till min farbror och leka social med han! ska få en present av han det är typ bara därför jag åker dit (A) hihihi.. men nu ska jag gå och fixa mig lite ska byta strumpbyxor hör dom är det hål i nu -.- inte kul..! pusss<3

/Juliaa

en gång söt alltid söt!

helloy, nu sitter jag här och sen på tv, och tjillar på.. ska gå och fixa mig snart! sitter typ och kollar på när pappa springer omkring och skyndar sig, det är ganska roligt om han har tråkigt XD hahahah.. men ska vara med louisa idag vet inte var vi ska hitta på något kul som vanligt! :D

Lite söta minnen!


HAHAH, det där var inte igår!!!

söt klasssen!



hihi, vi är såskrämmande!!

<3

HAHAHAHAHAHA, ÄLSKAR SLUTET EMMA ! <333

XOXO
/Julia


I KNOW YOU WANT ME!

hejjjjjj, nu sitter jag här hos louisa! vi ska gå och äta något nu så pusss<33

nu har man en desigt på bloggen för en skull!!

Taack Felicia!<3

men
nu sitter jag här hos Fellsangirl, Emelie var just här hon skulle åhandla med sin mor! men pusshej prkar inte skriva för felles data har damp och lagggar !!! pusshej<3

/JULIAAAA

idon't like..

hejhej, nu sitter man här och har precis ätit.. ska nu gå och klä på mig lite mer och sen dra till felicia hon som har väntat på mig i typ tre timmar XD HAHAHAHH, vaf*n har sagt att jag är snabb? är än inte klar (A) hahahahahahah.
men idag så cyklade vi till arkus med skolan och det var väl tjill men ganska jobbigt på tillbaka vägen för då var man tröt för hade inte ätit nå.. menmen, sen kom jag hem och la mig i badet i typ en timme och sen så har jag typ inte gjort något i två timmar. haha, men nu skajag diska och sen klä på mig och dra till felicia :)


bruder på den (aaa)


posss<3

/jullan

gangsterlisa och hennes Magasingata (låt/gata)

helloy, nu sitter jag här efter en skoldag eller ja.. vi har typ pyslat och spelat minigolf!! sen efter det så for jag och Lisa och Linus till stan och skulle kolla på en klänning till Lisa, men hon skulle ju vara så tråkig och säga nej till allla kläningar det var fel på hennes höfter och allt.. sen när hon var nöjd med det så skulle hon väl komma med att det inte var hennes stil -.- men hon hittade till slut en tröja som var jätte fin som hon köpte!:) men sen så for vi hem och så har det vara tjilla framför tv'n för mig!

när vi cyklade hem,

Lisa, STANNNNNNNNNAA!

Jag stannade och fattade typ inget, vad är det??

Lisa, jag måste ta en bild på den där skylten!!

Jag, hahah, va?? varför det?

Lisa, det är en låt som heter så och jag har alltid velat ta en bild på den här skylten och jag haf fått ångest varje gång jag har åkt förbi utan min kamera!!

Jag, HAHAHAHAHAHAHHA, VAFAN?



Så såg det ut när sötlisa tog bilden ;) hahahahah

men ska gå och äta nu och sen ska jag ut å tjilla med Felicia!!

tjennanixan<3

/julia

hos, pemmelii.blogg.se

helloy, nu ligger jag här hos emelie i den stora sängen med tre hundar och henne så klart !! ikväll/idag har man bara sett på  film och umgått med lite folk från Persön! (Y) hihi.. så nu ska man änyligen få sova lite ska upp tidigt och hjälpa emelie med dom stora läskiga hästarna !! så.. GODNATT<3

/j

erik vilde <3

Häääy alla negerbollar<3
här sitter jag och samthanegerboll och tjillar till min braiga låt som jagdiggar varje dag hemma :) 
orkar inte med att blogga nå så pusss<3





/julaaan

RSS 2.0