naaw, vad duktiga dom är!!




/Juliaa

00:53

Helloy, nu sitter jag här med Louisa eller hon står i spegeln och tar lite ego bilder, men det gillar ju vi alla !! (Y) hihi.. idag eller ikväll så vart det inte att fara ut och äta ska ta det nästa vecka eller nå för då får ju alla barnbidraget! så då har allt fattiga kvinnor råd att fara ut och äta! istället blieb det att hänga med mimmi och emma och louisa! det jag j*vligt tjill! vi gjorde typ ingenting eller mimmi gjorde hål i naveln! det vill jag ha men papppa skulle ju dödat mig om jag gjorde det och han skulle ha sett det! -.-' hehe.. menmen.. vill gärna överleva så jag får väl hoppa över den tanken.. men denna födelsedagen har varit toppen fått fina saker. men nu ska jag gå och sova eller louisa står och suckar baki mig för att det tar så lång tid för mig att bli klar med datan. hon ska väl göra något som är viktigt nu så ja det är väl bara att gå och lägga sig nu då..



pussågodnatt<3
/Juliaa

ingen kommer ihåg mig;'(

helloyy, nu sitter jag här inne och solen lysser på mig!! hihi.. men nu ska jag kolla bussen och se när den går till stan för jag orkar inte gå och jag har min cykel hos louisa inte kul! men ska gå till bussen nu

 pusss<3
/Juliaa

IDAG ÄR DET INTE EN VANLIG DAT FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! HURRRA

Helloy, nu sitter jag här och har det tråkigt sitter och väntar på att klockan skaa blir två för då kommer farmor och farfar och carina med tårtan (Y) sen så ska jag vänta lite till på att klockan ska bli sex för då ska jag och mina vänner åka och äta på Waldorf (stavningen) det blir kul!! nu ska jag gå och sminka mig sen ska jag bara tjilla lite till!

pusss<3
/Juliaa


say god bye

helloy, sitter nu här har precis duschat så nu funderar jag på om jag ska åka och äta på doncken med någon eller om jag ska äta hemma.. svårt beslut!! men jag måste hemifrån typ nu!!! får inte var hemma.. kul.. pappa slänger ut mig igen.. så ska nog fara och äta med någon.. skulle vara med emma och louisa men dom jäkarna svarar ju inte ?! men nu ska jag klä på mig lite,


denna flicka saknar jag som f'n!!!
denna flicka är också kallad Sofiaaa!
tycker det är ett mycket fult namn så föreslår turken!<3
hihi jag är så snälll och ärlig mot den där tanten!! hihi
alla våra minnen måste ju följ följas snart!!
vi har inte sets på typ ett halv år snart igen..
orkar inte skriva mer.. hihi men..
älskardigtvilling! <3


puss
/Juliaa


oppps, en sur emser här!!!!

helloy, nu sitter man här i bekini och väntar på emser ska komma hit och sen ska vi typ lägga oss och sola på balkongen och vänta typ en timme på att emmas mamma kanske kan köra oss någon stans så vi kan fara och bada. vet inte om det blir så! men det är vår planering en timme faramåt. men sen så vet jag inge mer..

puss<3
/Juliaa

du måste färga din utväxt den ser förJÄVLIG UT!!!

Hellooy, nu har man precis blivit dissad av din släkt.. -.-' först börjar pappa med att det ser förjävligt ut med min älskade utväxt och sen så kommer farmor och säger att jag borde färga brunt eller mörkt för attt jag inte passar i blont hår.. man typ TACK älskar er med!!

hehe..

men efter jag hade varit på stranden med emma och emelie och mimmi och louisa och filip och jens så for jag hem och la mig på balkongen och sov lite men det tog typ 30 min så kommer pappa och sparkar i mig och säger att jag måste gå in för att det blev kallt och gick jag in och gjorde mat! mumma.. men sen så åt vi ju och sen så for vi och tränade. och sen så kom farmor och farfar och så började dig dissa mitt hår.. men dom ser på fotboll och tjockar sig med fika men jag e så nyttig som står emot det(Y)  hihi, men nu ska jag gå på toa och sen ska jag ut och hämta mig cykel sen ska jag hem igen och duscha!! om jag duschar innan så ids jag inte gå till stan och hämta mig cykel. hehe. men nu ska jag.. eeh.. vet inte vad jag ska göra nu.. väntar på frida för hon ska följa och hämta min cykel.. hehe,


fyf*n här ska det solas så man blir brun någon gång..



gummorna mina<3

pussss<3
/Juliaa

pusss

Helllloyy, nu sitter jag här och väntar på pappa för han ska köra mig och louisa till standen och sen så kommer emma och emelie och jens :) men nu orkar jagi nte skriva mer..


Pussss<3
/Juliaa

12:48

helloy, nu sitter jag här klar för att åka till Louisa har skyndat mig ganska mycket!!  för pappa slänger ut mig för att en tant kommer -.- tack!!! menmen nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag cykla till louisa! sen vet jag inte var vi ska göra!

pussss<3
/Juliaa

nu svek du mig djupt!

hejåhejdå!
nemen hej.. nu sitter man här och har förbanat ont i halsen! :O INTE KUL!!!!!!!!
nu ska jag gå och se på tv orkade inte fara ut idag XD hihi




pussågodnatt tror jag<3
/Juliaa

hojaa ligen!!

helloy,  nu sitter jag här och håller på att gå för har precis varit ute och spungit med thomas så nu ska jag hoppa i duschen och sen så ska jag säker fara och äta tror jag.. men idag har jag bara tjillat, sett på tv, suttit vid datan och så solat i typ 10 min men jag fick en rand!! (Y) älskar att bli brun lätt ! hihi, men nu ska jag gå och ta ett glas vatten och sen hoppa i duschen får se vad som händer sen!


pusss<3
/Juliaa

TACCCCCCK!! ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR!!!<33333

Helloy, nu sitter man här lycklig och allt ihopa :) har precis kommit hem  har varit på dånken och ätit glass med mimmlan! gött!! men nu ska jag se på csi sen ska jag tjilla och sen sova lite :)


min nya data som jag fick av Thomas (farbror) <3


Pussssågodnatt<3
/Julia

viljan styr livet

Helloy, nu sitter jag här och har precis strykt en tröja som jag har på mig nu. men denna morgon har jag inte gjort så mycker gått och plockat undan lite överallt och nu ska jag gå och göra mat sen ska jag cykla till teknikens hus ska träffa frida där (hon sommar jobbar där) sen ska vi typ på stan och sen vet jag inte. ska kanske på bio igen med Linnea! (Y) man passar ju på att se på bio när man har gratis bio grejer ;))) hihi, men nu ska jag gå och göra mat och sen fixa mig.



Pusss<3
/Juliaa

Beck - Levande begravd

Helloy en snabbis!
nu ska jag skynda mig ska och se på bio med Linnea!!
det blev  Beck - Lecande begravd (Y)
den är en timme och 30 min

puss<3
/Julia

problem problem och lite mer problem i livet, när ska det ta slut..?

helloy barnet med bara problem här!
sant men sorgligt! hehe..
har inte kunnat skriva när för har varit hos linnea i porjus!  och sen när jag kom hem har jag inte hunnit vara på datan! men har typ inte gjort nå men har bara inte hunnit.. eeh.. vet inte var jag ska skriva nu.. ska kanske till pite nästa vecka det ända jag vet just nu.. men fyller på på tisdag det var jag också!!!! sen så vet jag inte så mycket mer..  väntar på att louisa ska komma hem måste prata alvar med henne åre.. måste ha mina skor som jag har hos henne. men måste möta linnea sen en snabbis och prata på med henne. men sen ska man och handla för ska göra middag ska bjuda släkten eller thomas (farbror) och farfar. ska göra indonesisk fläskfile (tror det hette sååå) hehe.. men nu ska jag gå och fixa lite saker sen ska jag möta henne och fara och handla..


Liten som går hela tiden från hörgalarna!!


pusss<33
/Juliaa

RSS 2.0