hhhmmm... självförtroende ska man ha det också ?

hallå, nu sitter man här och väntar på att hockeyn ska börja!
jag gick inte till skolan idag för att jag inte hade min mage med mig alltså var den inte så glad..
men nu det har blivit bättre i magen så jag ska på hockey med lite folk som jag har saknar under den tiden jag har legat hemma och inte kunnat gå ut eller nå.. <3
men nu ska jag fixa mig lite så jag inte behöver skynda mig!
pusss,
å en sak till!
hur får man bra självförtroende?
skulle bli glad om någon kunde ge mig ett bra tips på det behöver verkligen ett självförtroendeeeee..

bara för att..

hallå, bara för att alla frågar vad det är och nu att sofia kommenterade vad det hela var så kan jag ju säga det men hade inte tänkt säga det för det är inte så kul för mig för jag är bara 16år och det är inte så vanligt då för när man får det är det mest äldre som får det..
men för ett tag sen i nian hade jag magkatar och det är en början av magsår, och så gick det över man jag har haft kvar det hela tiden.. och nu när skolan har börjat så har jag skyndat mig hela tiden hoppar över vissa mål mat och springer omkring över allt om jag sitter ner så sitter jag och tänker på nå jag måste göra så har stressmage nu och om jag inte slutar stressa hela tiden så kommer jag få magsår har det lite nu men vill inte att det ska bli varre.. så nu kan jag bara gör så att jag slutar stressa helt och börjar planera mina dagar och ser vad jag hinner med och inte hinner med på en dag!
innan jag fick så hära i magen alltså innan fredagen så gjorde jag typ allt jag kom på fast jag inte hann med allt..
men nu ska jag börja med att inte ta åt mig alla andras problem jag tar allas problem och mina egna men jag säger att jag inte göra det bara för att jag ska verka stark! men det är inte så lätt jag är för snäll jag hjälper exakt alla som säger att dom har problem och det vill jag så men jag hinner inte ta tag i mina egna problem..
men det värsta jag vet är att folk ska tycka synd om mig så jag vill inte berätta min problem så de tar kål på mig inifrån och nu får man se var som hände..
men nu idag ska jag börja äta hela dan så min mage kan bli någolunda normal så jag kan gå till skolan imorgon!
det sa jag igår med det ända jag fick i mig var lite köttfärs och en macka och idag har jag ätit en macka och druckit lite olika saker så det är ju en bra början! :D
haha, men nu ska jag gå och ta nå mer och äta för är hundrig som en monster så skriver sen om det är nå någon inte förstod eller vill ha svar på!
puss
hoppas du blev nöjd med svaret!

akuten händelsen..

hallå, jag orkar inte berätta om allt för att så det blir och skriva hära så dom som vill veta får läsa det! :)
men det började med att fredag morgon så började det göra ont i magen och sen fick jag bara ondare och ondare så till slut la jag mig ner och bara skakade men jag började tänkta att det kunde vara mens verk så jag tog i ipren så att jag det skulle gå över och det gjorde det i typ 20 min för då skyndade jag mig rill louisa och då fick jag så ont i magen så det började krampaa, och så var det de massa saker vi gjorde och jag blev bara mer och mer stressad för fick höra massa saker så till slut kunde jag inte stå rakt så jag var tvunden att be några hämta med så när jag satt mig i bilen så satt jag bara och skaka för att det gjorde så ont och när jag kom upp för trapporna hem, höll jag på att ramla ihop i hallen för det gjorde så sjukt ont och då bad pappa ta nå sammarin tror jag det hette men jag tor en klunk sånt och då sprang jag och spydde som ett svin och så höll det på så ett tag och då bestämmde jag mig att jag skulle gå och lägga mig och då var klockan nästan tolv om inte vid halv ett.. och sen som jag i några min och då vaknade jag någon min över ett och spydde och sen så låg jag vaken och skydde till tre och så gick jag upp till pappa och sa att jag inte kan hålla på så hära för det gjorde så ont så vi for in till akuten så vi var där klockan halv fyra.
när vi kom dit så tog dom massa provet och så fick vi vara dära till tio på morgonen jag fick bedövning eller smartstillande det kanske var så det hette men fick de å dropp så jag kunde sova där några min dära! men när jag kom hem så var det väll inte så spciellt bra men bättre.. men när jag hade varit hemma ett bra tag så fick jag så ont att jag bara satt och skakade som en tok och frös, så jag inte kunde sitta still.. men då fick jag i min två panodiler så lugnade allt sig, men så inatt har jag sovit hela natten fram till nio och så har jag varit öm i magen hela dan, min frulle alltså min macka som jag åt tog två timmar att äta.. (y)
men nu ska jaag försöka få tag i pappa och se hur vi ska göra med maten för min mage svider som rätt så mycket nu för det finns inge mat, har inte ätit på nästan två dar för åt ju inge på hela lördan eller efter fem på fredag efter middag till idag (söndag) klockan nio på morgonen så man kan säga två dar!
men vi får se hur det blir med att gå till skolan imorgon (måndag)!!
just nu eller fram över är det bara att lugna ner sig och inte stressa över allt!
men det var de så allt har gått till :)
så nu vet ni!
pussåhej nu ska jag gå och ta nå att äta så magen lugnar sig för hoppnings vis!
puss<3

RSS 2.0