akuten händelsen..

hallå, jag orkar inte berätta om allt för att så det blir och skriva hära så dom som vill veta får läsa det! :)
men det började med att fredag morgon så började det göra ont i magen och sen fick jag bara ondare och ondare så till slut la jag mig ner och bara skakade men jag började tänkta att det kunde vara mens verk så jag tog i ipren så att jag det skulle gå över och det gjorde det i typ 20 min för då skyndade jag mig rill louisa och då fick jag så ont i magen så det började krampaa, och så var det de massa saker vi gjorde och jag blev bara mer och mer stressad för fick höra massa saker så till slut kunde jag inte stå rakt så jag var tvunden att be några hämta med så när jag satt mig i bilen så satt jag bara och skaka för att det gjorde så ont och när jag kom upp för trapporna hem, höll jag på att ramla ihop i hallen för det gjorde så sjukt ont och då bad pappa ta nå sammarin tror jag det hette men jag tor en klunk sånt och då sprang jag och spydde som ett svin och så höll det på så ett tag och då bestämmde jag mig att jag skulle gå och lägga mig och då var klockan nästan tolv om inte vid halv ett.. och sen som jag i några min och då vaknade jag någon min över ett och spydde och sen så låg jag vaken och skydde till tre och så gick jag upp till pappa och sa att jag inte kan hålla på så hära för det gjorde så ont så vi for in till akuten så vi var där klockan halv fyra.
när vi kom dit så tog dom massa provet och så fick vi vara dära till tio på morgonen jag fick bedövning eller smartstillande det kanske var så det hette men fick de å dropp så jag kunde sova där några min dära! men när jag kom hem så var det väll inte så spciellt bra men bättre.. men när jag hade varit hemma ett bra tag så fick jag så ont att jag bara satt och skakade som en tok och frös, så jag inte kunde sitta still.. men då fick jag i min två panodiler så lugnade allt sig, men så inatt har jag sovit hela natten fram till nio och så har jag varit öm i magen hela dan, min frulle alltså min macka som jag åt tog två timmar att äta.. (y)
men nu ska jaag försöka få tag i pappa och se hur vi ska göra med maten för min mage svider som rätt så mycket nu för det finns inge mat, har inte ätit på nästan två dar för åt ju inge på hela lördan eller efter fem på fredag efter middag till idag (söndag) klockan nio på morgonen så man kan säga två dar!
men vi får se hur det blir med att gå till skolan imorgon (måndag)!!
just nu eller fram över är det bara att lugna ner sig och inte stressa över allt!
men det var de så allt har gått till :)
så nu vet ni!
pussåhej nu ska jag gå och ta nå att äta så magen lugnar sig för hoppnings vis!
puss<3

Kommentarer
Postat av: Sofia Norman

åhnej asså vad vare för fel uppfatta inte riktit det?:(

2011-09-25 @ 16:54:59
URL: http://lovethenorman.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0